Ascultă posturi de radio online live și radio manele, cea mai bună muzică românească, dar și cele mai difuzate hituri internaționale, toate într-un singur loc.

Celia

Celia

Celia

Cristina Ioana Socolan și-a început carieră artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. Alături de colaboratoarea să Isabela Issa Casian, interpreta a lansat și primul material discografic de studio din carieră să, Cine te iubește, un disc de muzică dance ce a fost lansat în același an. Materialul a reprezentat singură apariție a Celiei în discografia formației, ea părăsind Elegance în vara anului 2005.

Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind și pseudonimul adoptat de artista în următoarea etapă a carierei sale. În noiembrie 2007 ea a lansat sub egida casei de discuri Cât Music/Media Service albumul de debut, Celia, un disc ce îmbină stilul dance cu muzică house. Melodiile albumului fiind compuse de către Costi Ioniță.

Materialul a beneficiat de promovare prin intermediul unui număr de patru discuri single Pot zbura, Trag aer în piept, Șoapte și O mie de cuvinte, unul dintre ele ajungând pe locul 1 în România.

Scroll To Top