Ascultă posturi de radio online live și radio manele, cea mai bună muzică românească, dar și cele mai difuzate hituri internaționale, toate într-un singur loc.

Doddy

Doddy

Doddy

Pe numele său real Polk Dumitru Claudiu, născut în 20.10.1988, în oraşul Petroşani, a început să facă muzică încă de la vârsta de 15 ani. În 2012, a debutat în mainstream alături de Puya şi Alex Velea cu piesa Maidanez, care a primit premiul pentru “Best Hip Hop” în cadrul Romanian Music Awards 2013.

Iubire sau război feat. Ana Baniciu, Klandestin feat. Puya sunt piese de succes compuse de Doddy până în 2014, când reuşeşte să compună primul său Number One: Bine Mersi; alături de Lora. În prezent, Doddy este atât artist, cât şi compozitor, reuşind să creeze compoziţii de mare impact în România.

Şi în 2015 Doddy revine în topurile radio şi TV cu piesa Rezervat feat. Nicole Cherry.

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, în 2016 Doddy lansează piese de succes precum O baladă feat. Carmen şi Stai feat. Oana Radu & Mr. Mako, precum şi primul video-album din România, album ce conţine 10 piese.

Doddy nu îşi lasă fanii în aşteptare nici în 2017, artistul lansând piese fresh precum Haz de necaz feat. iLo, “Tot mai departe” feat. Karo & Delia Rus, “Mamasita” feat. Maximilian.

După ce în vara anului 2018 colaborarea cu Lora pentru piesa Dor să te ador a fost cea mai difuzată piesă românească, artistul nu a dat înapoi și a scos piesă după piesă. Dintre cele mai recente piese amintim: 'Marea cu sarea', 'Comsi Comsa' (feat. Levent Sali), 'Ce te-aș' (feat. Shift & Theo Rose) și 'Nu mă întreba'. Anul 2019 si 2020 au fost pentru Doddy, ani plini de multa munca si piese scoase, precum: 'Lasa-ma sa te las' feat Oana Radu; 'Ca Rihanna' feat Nosfe; 'Ura si la gara' feat What’s Up; 'Visine' feat Dorian Popa si lista poate continua.

Scroll To Top