Ascultă posturi de radio online live și radio manele, cea mai bună muzică românească, dar și cele mai difuzate hituri internaționale, toate într-un singur loc.

Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu

Alexandra Ușurelu și-a început cariera ca artist muzical independent pe scena Teatrului Odeon din București, devenind în scurt timp de la lansarea albumului său de debut una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.

Încă de la început, Alexandra Ușurelu s-a concentrat pe o activitate concertistică amplă, acesta fiind principalul mod preferat de ea pentru a-și promova muzica. Primele concerte le-a susținut în cluburi restrânse, audiența sa crescând natural, în urma reacțiilor publicului care era martor la o atmosferă specială. ”Era semnificativ diferit față de ce puteai vedea atunci prin cluburi, o atmosferă cu totul deosebită. La concertele Alexandrei oamenii erau liniștiți, aplaudau, erau absolut vrăjiți de atmosferă”, declara producătorul Bobby Stoica.

Scroll To Top