Ascultă posturi de radio online live și radio manele, cea mai bună muzică românească, dar și cele mai difuzate hituri internaționale, toate într-un singur loc.

FAQ

Despre

Muzică.ro este locul unde se poate asculta muzică nouă și posturi de radio online din România.

Copyright (DMCA)

Muzică.ro nu găzduiește nici un fel de fițier audio sau video. Acestea sunt încărcate pe platformele video de către alți utilizatori cu sau fără drept. Întregul conținut de pe Muzică.ro aparține autorilor lor și la cerere pot fi oricând înlăturate de pe site și din playlist-ul de pe platforma video. Muzică.ro oferă acest conținut prin distribuirea și încorporarea codului de pe platformele video sharing.

În cazul în care sunteți deținătorul vreunui material de pe site, aveți drepturi de autor asupra lor și doriți înlăturarea de pe site vă rugăm să trimiteți o comunicare scrisă, completând următorul formular.

Contact / muzica@mail.com

Contactează Muzică.ro completând acest formular. Atenție! Pentru a trimite mesaje trebuie să fiți autentificați în contul Google. Este posibilă trimiterea unui singur mesaj ca masură de protecție anti-spam. Toate cele 3 câmpuri sunt obligatorii (e-mail, nume și prenume, mesaj).

Follow / Subscribe

Abonează-te la continuțul de pe Muzică.ro prin urmatoarele canale de social media: About.Me, Facebook, Instagram, RSS

Scroll To Top