Ascultă posturi de radio online live și radio manele, cea mai bună muzică românească, dar și cele mai difuzate hituri internaționale, toate într-un singur loc.

Radio Online

Kiss FM #1 Hit radio
Radio ZU Hiturile se ascultă la ZU
Europa FM Cea mai bună muzică de ieri și de azi
Magic FM Always great music
Pro FM Hiturile se aud prima dată la Pro FM
Virgin Radio The world famous Virgin Radio
Rock FM It rocks!
România Actualități Știri și muzică. Mai mult decât te aștepți
Digi FM Ca să știi
One FM Dance station
Național FM Cea mai bună muzică românească
Romantic FM Muzică, nu zgomot!
Radio Manele Ascultă radio manele online. Muzică de petrecere non-stop.

Kiss FM

Kiss FM a fost lansat în 2003 şi este ascultat de peste 2 milioane de romani, această valoare plasându-l pe locul 1 în ţară. Eşti ţinut la curent cu toate evenimentele importante din lumea mondenă şi în acelaşi timp, asculţi cea mai nouă muzică. La Kiss nu eşti niciodată singur deoarece tinerii DJ îţi pun la dispoziţie cele mai apreciate mixuri de melodii online sau la radio. Fiind cel mai răspândit la nivel naţional, radioul poate fi ascultat oriunde atât de tineri cât şi de adulţi.

Social media / Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify
Contact / 021-318800
Web / KissFM.ro

Radio ZU

Radio ZU a fost lansat la data de 29 septembrie 2008 de trustul media Intact. Radio ZU se axează pe formatul de Contemporary Hit Radio și are un program generalist, cu 60% producție proprie. Publicul țintă este format din persoane cu vârstă cuprinsă între 15 și 30 de ani. Printre realizatorii postului se numără: Mircea Badea, Mihai Morar și Daniel Buzdugan. În aprilie 2014, a fost lansat și ZU TV pe frecvența defunctului GSP TV, fiind o televiziune de muzică cu același stil al Radio ZU.

Social media / Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify
Contact / 021-4091900
Web / RadioZU.ro

Europa FM

Europa FM este un post de radio românesc, înființat de Ilie Năstase, lansat pe data de 26 mai 2000 și care a făcut parte din rețeaua Lagardère până în 2018, când a fost preluat de Czech Media Invest. Este primul post de radio privat care are acoperire națională în FM. Formatul Europa FM este unul generalist axat pe știri și muzică. Postul își face reclamă afirmând că difuzează "Cea mai bună muzică din '80 până azi." și "Știrile care contează."

Social media / Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify
Contact / 0372-069599, 0728-111222
Web / EuropaFM.ro

Magic FM

Magic FM (fost Uni Fan, Uniplus Radio, Star FM) este un post de radio deținut de trustul media Antenna Group Radio Holding Grecia. Postul de radio Magic FM s-a lansat în februarie 2006, înlocuind Star FM și având ca target ascultătorii cu vârste cuprinse între 35 și 49 de ani. În ianuarie 2010, Magic FM avea în total 28 de stații. În anul 2016 a apărut și canalul Magic TV. Din echipa radioului fac parte Raul Brebu și Liana Stanciu, realizatorii matinalului Magic Start, dar și Ioana De Hillerin, Dominique Iancu, Ștefan Neculai, Dan Gabor și Andu Câmpu și o echipă profesionistă de știri.

Social media / Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify
Contact / 021-3188000
Web / MagicFM.ro

Pro FM

Pro FM este un post de radio care emite in România și Republica Moldova si este deținut de trustul RCS & RDS. A început să emită pe 15 aprilie 1993. Din luna decembrie 2014, PRO FM trece în portofoliul media al RCS & RDS, împreună cu InfoPro, MusicFM și DanceFM, în urma tranzacției cu grupul CME. În februarie 2015, într-o ședință din cadrul CNA, reprezentanții RCS & RDS explică formatul de „radio informativ, cu redacție proprie” ce îl va avea noul post de radio Digi FM, ce va folosi frecvențele rețelei InfoPro.

Social media / Facebook, Twitter, Instagram, Youtube
Contact / 021-2522642, 0771-001872
Web / ProFM.ro

Virgin Radio

Virgin Radio Romania (Radio 21) a fost fondat pe 1 iunie 1995 și este un post de radio cu acoperire în aproape toate orașele țării. Este deținut de trustul Lagardère, care printre altele, mai deține și posturile Europa FM, Smart FM și Vibe FM. Prezentatorii Radio 21 sunt DJ-ii Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Bogdan Moldovan (DJ Optick), Liviu Hodor, Cristi Stanciu, Andreea Remetan, Bogdan Ciudoiu, Andrei Lăcătuș (Shurubel). Formatul emisiunii cuprinde muzică dance și muzică electronică.

Social media / Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify
Contact / 0372-069501
Web / VirginRadio.ro

Rock FM

Orice iubitor al rock-ului ştie frecvenţă pe care se difuzează Rock FM în oraşul său. Prezent atât online cât şi pe FM, radioul oferă muzica autohtonă dar şi internaţională care îşi va găsi cu siguranţă calea către inimile ascultătorilor. Dacă asculţi Rock FM atunci vei fi în compania lui Cristi Hrubaru, Cladiu Cirtina, Lucian Boariu, Alin Dinca și restul echipei de rockeri. Postul se bazează pe formatul Classic Rock dar nu se teme să difuzeze şi melodii moderne. Dacă vrei muzica bună şi eşti fanul unui ritm mai alert atunci Rock FM este pentru tine.

Social media / Facebook, Instagram, Youtube, Spotify
Contact / 0729 001122
Web / RockFM.ro

Radio România Actualități

România Actualităţi este principalul post de radio al Societăţii Române de Radiodifuziune. Sondajele de audienţă îl plasează în prezent pe primul loc la nivel naţional şi în mediul urban, cu o ofertă variată de informaţii şi muzică. În cadrul programelor Radio România Actualităţi se găsesc dezbaterile, reportajele şi documentarele, transmisiunile sportive, teatrul radiofonic şi emisiunile de tip magazin. Ascultătorii Radio România Actualităţi apreciază mai cu seamă acurateţea, promptitudinea şi obiectivitatea informaţiilor, dar şi calitatea şi varietatea programelor de educaţie şi destindere difuzate.

Social media / Facebook, Twitter, Youtube
Contact / 021-3031777
Web / Romania-Actualitati.ro

Digi FM

Digi Fm este un post de radio ce activează în România și aparține operatorului de servicii de telecomunicații RCS RDS. Acesta a înlocuit vechiul post de radio Info Pro, care a fost închis în anul 2010 iar acum se aude pe frecvențele PRO FM - 97,9 MHz. Acest lucru a fost posibil deoarece încă din anul 2015, de la lansarea acestuia pe 11 Noiembrie 2015, compania mama RCS RDS a preluat posturile de radio ale trustului CME, respectiv PRO FM, Info Pro inclusiv frecvențele acestora cu zece luni mai devreme, adică în Februarie 2015. Formatul radioului Digi Fm este unul soft AC, emisiuni-concurs, business, știri. Echipa DIGI Fm prezintă publicului informații concrete, documentate, fără știri senzaționale, mai exact aduc informații noi 24 din 24 de ore către publicul lor țintă, care sunt oamenii cu vârsta cuprinsă între 16 și 40 de ani.

Social media / Facebook, Twitter, Instagram, Youtube
Contact / 031-4002929
Web / DigiFM.ro

One FM

O stație de radio dedicată muzicii dance, One FM se ascultă live online, fiind un radio fondat în 2007 pentru iubitorii acestui gen muzical. În grila de emisiuni se regăsesc în special programe dedicate muzicii dance, însă rămânând conectat la Radio One FM vei fi la curent și cu ultimele știri din industria muzicală, și cu evenimentele cele mai importante naționale și internaționale.

Social media / Facebook
Web / OneFM.ro

Național FM

Național FM promovează de ani de zile muzica și valorile românești. Este parte a trustului Centrul National Media care include și televiziunea Național TV. Cu o acoperire națională impresionantă intram în casele a sute de mii de români, fiind alături de ei în toate momentele vieții și aducând cu noi o fărâma din bucuria de a te simți român. Național FM poate fi receptionat terestru de circa 60% din populația României. Prin cele 34 de frecvențe raspândite în țară, Național FM poate fi recepționat în 35 din județele României, datorită câtorva frecvențe de mare putere, cum sunt cele de la Bistrița, Văratec, Constanța sau Turnu Măgurele. În total, pe frecvențele terestre Național FM acoperă o populație de circa 12 milioane de persoane.

Social media / Facebook, Instagram, Youtube
Contact / 021-4042570
Web / NationalFM.ro

Romantic FM

Romantic FM, este un post de radio din România lansat în anul 1994 și e deținut de trustul media Intact. În ultimii ani, Radio Romantic FM a renunțat la a mai prezenta știri, concentrându-se exclusiv pe muzică. Este un post de radio concentrat preponderent pe muzica ușoară a anilor 60, 70 , 80, 90, muzică de dragoste, dar și pe muzica latino din ultima vreme. În anul 2008, Romantic FM a lansat 5 posturi de radio de internet: Extra, Twist, Fresh, Disco'Teck. Cel de-al cincilea, Xmas, emite exclusiv în perioada Sărbătorilor de Iarnă, omologul său pe timpul verii fiind Romantic Estival.

Social media / Facebook, Instagram, Youtube
Contact / 021-4091901
Web / RomanticFM.ro

Scroll To Top